Facebook Network on Wheels - DÉ VLAAMSE SPECIALIST IN MOTORREIZEN
+32 (0)56 50 67 70 • info@networkonwheels.be


 

Over ons

Bekende Vlaming/motorrijder Marijn Devalck en reclameman Dennis De Jonckere kennen elkaar al jarenlang én delen dezelfde passie voor het motorrijden.

Beiden hebben bovendien een ruime ervaring met (het organiseren van) incentives en vonden dat het tijd was om hun passie te combineren met het aanbieden van unieke motortochten voor motorliefhebbers van alle leeftijden. Zo ontstond Network On Wheels.

Marijn en/of Dennis begeleiden alle tochten zelf en staan ook garant voor de kwaliteit van de uitgestippelde routes en bijhorende professionele contacten.

Network On Wheels staat bekend voor motorreizen waarbij motorrijden centraal staat. Door passie, kennis en ervaring te combineren staat onze organisatie garant voor mooie uitgestippelde reizen, kwaliteit en service. Het team doet er alles aan om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Na het succesvol organiseren van motorrondreizen in België, Frankrijk, Schotland en Wales was de tijd rijp om verder te gaan. Sinds enkele jaren organiseert Network On Wheels rondreizen naar de Amerika en Zuid-Afrika. Het resultaat van iemand met een droom en een goed idee.

GROEPSREIZEN OP MAAT
Heeft u een eigen groep waarmee u graag een motorreis wil doen? Vanaf 10 personen kunnen wij alles regelen voor u met de nodige begeleiding.