Facebook Reviews motorreizen - Network On Wheels
Network On Wheels

Reviews

De reis is super meegevallen en voor herhaling vatbaar!

Zowel de groep, sfeer, traject, bezienswaardigheden en vooral de zeer goede/aangename organisatie waren top. Een welverdiende pluim voor Network On Wheels.

 

Wouter V.

Ha, de Ier­land­reis met Net­work on Wheels! Een gek­ke ben­de van al­ler­lei slag rijdt en mis­rijdt met de mo­tor door­heen prach­ti­ge land­schap­pen. Na zon­ne­schijn komt stee­vast re­gen, maar dat hield ons niet te­gen om door­heen berg, dal en schaap de ein­der te­ge­moet te rij­den. Vloei­end bocht­jes ne­men en we­gen waar­van je de hik krijgt door hun op en neer gol­ven. Ge­luid van mo­to­ren en het on­ein­dig aan­tal grap­jes van een fan­tas­ti­sche groep.

 

Jan D.

Bedankt voor de schitterende motorreis naar Ierland en Noord-Ierland.

Ik heb zeer genoten, machtige wegen om te rijden, schitterende landschappen. Zelfs het rijden in de regen kon de goede sfeer niet omlaag halen.

De hotels waren top, alles goed geregeld. 

Zeer plezante bende met heel verschillende achtergronden maar met gelijkgestemde "motard spirit", veel gelachen!

Kortom, ik ben zeker van plan om de Network on Wheels-bende nog eens te vervoegen in de toekomst, nog veel succes!

 

W.W.

Ik heb het genoegen gehad reeds tweemaal met Network On Wheels op motorreis te gaan. Eénmaal naar USA (Rocky Mountains) en éénmaal naar Schotland (NC500). 

De reis naar de USA was een echte groepsreis terwijl deze naar Schotland een iets meer individualistisch karakter had. Voor ieder wat wils dus.

Beide keren was alles van A tot Z tot in de puntjes geregeld. Zelfs in Schotland was er voor aangenaam zonnig weer gezorgd. 

Het gegeven dat we hier te maken hebben met een puike en professionele organisatie viel wel op tijdens mijn reis naar de USA. Op één van de dagen bleek 's morgens dat onze te volgen route dwars door een gebied liep waar hevige bosbranden aan het woeden waren. Ons hotel voor die avond was onbereikbaar. De begeleiding heeft zich onmiddellijk samen gesmeten en een nieuwe route uitgestippeld terwijl er met de hulp van het thuisfront een nieuw hotel werd geboekt voor een groep van 16 mensen. Zowel de nieuwe route als het hotel waren dik in orde. Gelet op de snelheid waarmee alles geregeld werd, rekening houdend met het tijdsverschil met het thuisfront kunnen we hier wel spreken van een huzarenstukje. 

Wil je als motard een mooie reis zonder zorgen dan is Network On Wheels zeker de organisatie die je zoekt.

 

Christophe M.

Ooit is het begonnen met een kleine uitstap in de Vlaamse Ardennen. Daar kreeg ik het gevoel van de perfecte organisatie.

Ik wist dat Dennis al heel wat ervaring had met reizen en toen we uitgenodigd waren voor Schotland heb ik geen moment getwijfeld.

Daar werd nog maar eens bewezen dat alles correct werd voorbereid. Uitstekende prijs/kwaliteit hotels en vooral prachtige uitgestippelde routes.

Wanneer ook Amerika aan bod kwam heb ik het geluk gehad dit kunnen doen samen met mijn dochter wat een unieke onvergetelijke belevenis was.

Ik hoop nog regelmatig tochten te mogen meerijden om mooie streken te kunnen ontdekken met de motor. Want dit geeft een totaal andere dimensie dan wanneer je dit met een ander vervoermiddel doet.

 

Francis H.

In 2014 maakten we onze eerste reis met Network On Wheels naar de USA.

In 2017 trokken we mee naar Wales en in 2018 naar Zuid-Afrika.

Onze trip naar Ierland voor 2019 is ondertussen geboekt.

Van een georganiseerde reis mag je verwachten dat ze iets meer kost, maar we hebben het gevoel dat de reizen worden aangeboden aan concurrentiële prijzen.

De reizen zijn zeer goed voorbereid en het gaat er zeer gemoedelijk aan toe.

De hotels onderweg variëren steeds van goed tot fantastisch, nog nooit viel het tegen.

Je hebt meer het gevoel met vrienden onderweg te zijn dan met een echte reisorganisator.

We hopen alvast om nog vele malen mee te kunnen!

 

Benny en Nancy uit Rumst

Beste motorliefhebber,

 

Ben je op zoek naar een onvergetelijke en zorgeloze motorvakantie met ongeziene panorama’s en views met bestemmingen als USA, Zuid-Afrika, Schotland, Ierland....etc kunnen wij jullie alleen maar Network On Wheels aanraden!

Deze motorreizen worden door de sympathieke reisbegeleiders van A tot Z opgevolgd vanaf de infoavond, boeking, documenten, vertrek, aankomst reisbestemming, begeleiding tijdens de reis, en terugreis.

Als vervende motorrijders kunnen wij jullie dan enkel aanrader om met deze toporganisatie één van hun onvergetelijke motorreizen mee te maken.

 

Peter en Cecile uit Halle

Reisverslag North Coast 500 mei 2018

 

Op zaterdag 19 mei start onze motorreis naar Schotland, de overzet met de DFDS ferry blijkt al helemaal geen straf te zijn; maar het echte plezier begint de volgende morgen in Newcastle. 

De North Coast 500 staat garant voor een week onversneden rijplezier in een overweldigend prachtige natuur. Onze groep telt een 20-tal motoren en ongeveer 30 deelnemers, iedereen rijdt op zijn eigen tempo en kiest zijn stopplaatsen.

Na een lekkere maaltijd en een gezellig samenzijn in de goed gekozen hotels kan je na een verkwikkende slaap en een stevig ontbijt  er weer helemaal tegenaan de volgende morgen.

De organisatie zou gerust de clausule: "niet tevreden, geld terug" kunnen inlassen.

Dit is echt een topper.

 

Bart C.