Ik heb het genoegen gehad reeds tweemaal met Network On Wheels op motorreis te gaan. Eénmaal naar USA (Rocky Mountains) en éénmaal naar Schotland (NC500). 

De reis naar de USA was een echte groepsreis terwijl deze naar Schotland een iets meer individualistisch karakter had. Voor ieder wat wils dus.

Beide keren was alles van A tot Z tot in de puntjes geregeld. Zelfs in Schotland was er voor aangenaam zonnig weer gezorgd. 

Het gegeven dat we hier te maken hebben met een puike en professionele organisatie viel wel op tijdens mijn reis naar de USA. Op één van de dagen bleek 's morgens dat onze te volgen route dwars door een gebied liep waar hevige bosbranden aan het woeden waren. Ons hotel voor die avond was onbereikbaar. De begeleiding heeft zich onmiddellijk samen gesmeten en een nieuwe route uitgestippeld terwijl er met de hulp van het thuisfront een nieuw hotel werd geboekt voor een groep van 16 mensen. Zowel de nieuwe route als het hotel waren dik in orde. Gelet op de snelheid waarmee alles geregeld werd, rekening houdend met het tijdsverschil met het thuisfront kunnen we hier wel spreken van een huzarenstukje. 

Wil je als motard een mooie reis zonder zorgen dan is Network On Wheels zeker de organisatie die je zoekt.