maak kennis met Dennis De Jonckere en Pieter Demuynck

twee ervaren reisprofessionals en zaakvoerders van Network On  Wheels

Schermafbeelding 2021 12 13 Om 16.31.48
Schermafbeelding 2021 12 13 Om 16.33.56

Dennis heeft beroepshalve de wereld afgereisd maar is ook een grote motor liefhebber met heel wat jaren rijervaring.De combinatie lag voor de hand: motorreizen organiseren naar de mooiste plekken in diverse landen.

In het begin toerde hij vooral rond met zijn vriendengroep genaamd “de bende van Dennis”. Vooral Schotland was een uitverkoren bestemming maar ook Wales en Ierland kwamen aan bod.

Vanaf 2012 werd ook een verhoging sneller geschakeld met een eerste motorreis naar de USA en meer in het bijzonder de Rocky Mountains en Yellowstone National Park. Deze reizen, die telkens zeer snel volgeboekt waren, werden georganiseerd onder de merknaam Network On Wheels.

Enkele jaren later werd ook het mooie Zuid-Afrika aan het lijstje toegevoegd en dit weerom met groot succes.

Dennis begeleidt al deze reizen ook zelf vanuit zijn ruime reiservaring ter plaatse.

Gezien de ouders van Pieter een eigen reiskantoor hadden (Penta Reizen te Izegem), is de reismicrobe als het ware met de paplepel meegegeven.  Niet te verwonderen dus dat Pieter onmiddellijk na zijn studies, in 1995,  in de zaak van zijn ouders gestapt is.  Penta Reizen – waarvan Pieter sedert 2006 eigenaar/zaakvoerder is - is ondertussen uitgegroeid tot één van dé reiskantoren van Vlaanderen.

Binnen de reiswereld zelf, is Pieter een gekend figuur door zijn engagement bij Selectair,  een soort coöperatieve van zelfstandige reiskantoren.   Selectair wordt sedert 2012 geleid door Pieter als voorzitter, en wordt aanzien als het meest succesvolle samenwerkingsverband in ons land.   Daarnaast zetelt Pieter als vertegenwoordiger van de ganse reissector in diverse overlegcomités zoals APJC (IATA-luchtvaart) of Platform VVR/UPAV (overleg reiskantoren).

Het hoeft dus geen verder betoog dat Pieter de ideale man is om aan boord te hebben voor de praktische organisatie binnen Network on Wheels.

Intussen werd Network On Wheels een aparte vennootschap die als reisagent over een licentie beschikt. Network On Wheels is uitgegroeid tot dé Vlaamse specialist in motorreizen met jaarlijks een aantal groepsreizen in Europa, de USA en Zuid-Afrika.

Stel dus je droomreis niet langer uit en contacteer gerust Dennis of Pieter met al je vragen rond motorreizen. Je zult zeker hun persoonlijke aanpak waarderen.