Facebook Motorreizen in groep - Network On Wheels
Network On Wheels

Groepsreizen

USA - Rockies

do 2 tem zo 12 september 2021

We trekken naar de staten Idaho, Montana en Wyoming. De Rocky Mountains vormen de rode draad tijdens deze motorreis. De constant wisselende landschappen zijn adembenemend mooi en spectaculair.

Schotland

do 13 tem za 22 mei 2021

Schotland is het land van mysterieuze meren, sprookjesachtige kastelen. Een land van spectaculaire landschappen en ongerepte natuur, maar ook van een rijke geschiedenis.

Noorwegen

ma 5 tem wo 14 juli 2021

Noorwegen, het land waarvan grote delen worden gedomineerd door indrukwekkende natuur: bossen, fjorden, gletsjers en meren.

Noordkaap

di 15 juni tem do 1 juli 2021

Voor de durvers en de diehards: met Network On Wheels naar de Noordkaap.

 

USA - West

wo 19 september tem za 9 oktober 2021

Tijdens deze USA trip gaan we naar de staten Nevada, Arizona en Utah. Staan Las Vegas, Monument Valley, cruisen langs route 66 of The Grand Canyon op je bucketlist, dan kun je ze op deze reis afvinken.

Zuid-Afrika

za 6 tem do 18 november 2021

Van ruige kusten tot imposante bergketens, van vruchtbare heuvels tot droge woestijn, van weelderige bossen tot weidse savanne. Ontdek al deze facetten van het prachtige Zuid-Afrika op het ritme van je motor.

Groepsreizen op maat

 

Heeft u een eigen groep waarmee u graag een motorreis wil doen? Vanaf 10 personen kunnen wij alles regelen voor u met de nodige begeleiding.