Facebook Motorreizen in groep - Network On Wheels
Network On Wheels

Groepsreizen

Scotland here we come!

26 mei tot 4 juni 2022

Schotland is het land van mysterieuze meren, sprookjesachtige kastelen. Een land van spectaculaire landschappen en ongerepte natuur, maar ook van een rijke geschiedenis.

USA - West

Eind september 2022

Tijdens deze USA trip gaan we naar de staten Nevada, Arizona en Utah. Staan Las Vegas, Monument Valley, cruisen langs route 66 of The Grand Canyon op je bucketlist, dan kun je ze op deze reis afvinken.

Noorwegen

juli 2022

Noorwegen, het land waarvan grote delen worden gedomineerd door indrukwekkende natuur: bossen, fjorden, gletsjers en meren.

Noordkaap

juni 2022

Voor de durvers en de diehards: met Network On Wheels naar de Noordkaap.

 

Zuid-Afrika

november 2022

Van ruige kusten tot imposante bergketens, van vruchtbare heuvels tot droge woestijn, van weelderige bossen tot weidse savanne. Ontdek al deze facetten van het prachtige Zuid-Afrika op het ritme van je motor.

USA - Rockies

september 2022

We trekken naar de staten Utah, Idaho, Montana en Wyoming. De Rocky Mountains vormen de rode draad tijdens deze motorreis. De constant wisselende landschappen zijn adembenemend mooi en spectaculair.

30 jaar M&T: unieke lezerstrip naar Engeland

23 tot 26 september 2021

Een korte maar leuke reis exclusief voor de abonnees en lezers van M&T. Onze bestemming wordt het zuiden van Engeland. De mooie graafschappen Sussex en Kent worden geroemd om hun natuurlijke schoonheid en ze zijn gezegend met prachtige landelijke wegen. 

Groepsreizen op maat

 

Heeft u een eigen groep waarmee u graag een motorreis wil doen? Vanaf 10 personen kunnen wij alles regelen voor u met de nodige begeleiding.