Facebook Motorreizen in groep - Network On Wheels
Network On Wheels

Groepsreizen

USA - Rockies

do 3 tem zo 13 september 2020

We trekken naar de staten Idaho, Montana en Wyoming. De Rocky Mountains vormen de rode draad tijdens deze motorreis. De constant wisselende landschappen zijn adembenemend mooi en spectaculair.

USA - West

wo 30 september tem za 10 oktober 2020

Tijdens deze USA trip gaan we naar de staten Nevada, Arizona en Utah. Staan Las Vegas, Monument Valley, cruisen langs route 66 of The Grand Canyon op je bucketlist, dan kun je ze op deze reis afvinken.

Zuid-Afrika

za 7 tem do 19 november 2020

Van ruige kusten tot imposante bergketens, van vruchtbare heuvels tot droge woestijn, van weelderige bossen tot weidse savanne. Ontdek al deze facetten van het prachtige Zuid-Afrika op het ritme van je motor.

Schotland

do 21 tem za 30 mei 2020

Schotland is het land van mysterieuze meren, sprookjesachtige kastelen. Een land van spectaculaire landschappen en ongerepte natuur, maar ook van een rijke geschiedenis.

Noorwegen

vr 10 tem zo 19 juli 2020

Noorwegen, het land waarvan grote delen worden gedomineerd door indrukwekkende natuur: bossen, fjorden, gletsjers en meren.

NIEUWE bestemming 2020

Noordkaap

vr 19 juni tem za 4 juli 2020

Voor de durvers en de diehards: met Network On Wheels naar de Noordkaap.

 

NIEUWE bestemming 2020

Groepsreizen op maat

 

Heeft u een eigen groep waarmee u graag een motorreis wil doen? Vanaf 10 personen kunnen wij alles regelen voor u met de nodige begeleiding.