Facebook Motorreizen in groep - Network On Wheels
Network On Wheels

Groepsreizen

30 jaar M&T: unieke lezerstrip naar Engeland

23 tot 26 september 2021

Een korte maar leuke reis exclusief voor de abonnees en lezers van M&T. Onze bestemming wordt het zuiden van Engeland. De mooie graafschappen Sussex en Kent worden geroemd om hun natuurlijke schoonheid en ze zijn gezegend met prachtige landelijke wegen. 

USA - West UITGESTELD NAAR 2022

Eind september 2022

Tijdens deze USA trip gaan we naar de staten Nevada, Arizona en Utah. Staan Las Vegas, Monument Valley, cruisen langs route 66 of The Grand Canyon op je bucketlist, dan kun je ze op deze reis afvinken.

Noorwegen UITGESTELD NAAR 2022

juli 2022

Noorwegen, het land waarvan grote delen worden gedomineerd door indrukwekkende natuur: bossen, fjorden, gletsjers en meren.

Noordkaap UITGESTELD NAAR 2022

juni 2022

Voor de durvers en de diehards: met Network On Wheels naar de Noordkaap.

 

Schotland UITGESTELD NAAR 2022

mei 2022

Schotland is het land van mysterieuze meren, sprookjesachtige kastelen. Een land van spectaculaire landschappen en ongerepte natuur, maar ook van een rijke geschiedenis.

Zuid-Afrika UITGESTELD NAAR 2022

november 2022

Van ruige kusten tot imposante bergketens, van vruchtbare heuvels tot droge woestijn, van weelderige bossen tot weidse savanne. Ontdek al deze facetten van het prachtige Zuid-Afrika op het ritme van je motor.

USA - Rockies. UITGESTELD NAAR 2022

september 2022

We trekken naar de staten Utah, Idaho, Montana en Wyoming. De Rocky Mountains vormen de rode draad tijdens deze motorreis. De constant wisselende landschappen zijn adembenemend mooi en spectaculair.

Groepsreizen op maat

 

Heeft u een eigen groep waarmee u graag een motorreis wil doen? Vanaf 10 personen kunnen wij alles regelen voor u met de nodige begeleiding.